back icon

Oplev en sportssommer uden lige i Trekantområdet

Sommeren 2022 byder på et væld af sportsoplevelser i Trekantområdets byer - kom ud og oplev den fantastiske stemning og se atleterne helt tæt på!

Royal Run i Kolding

6. juni kan du opleve Royal Run i Kolding, hvor HKH Kronprinsesse Mary løber med og gør oplevelsen ekstra spændende. Er du ikke blandt de mere end 10.000, der allerede har sikret sig et startnummer, kan du møde op og tage del i festlighederne ved at heppe på alle de seje løbere. Kom og vær med til at skabe en festlig dag i Kolding!

Foto: Matthew James

I Kolding kommer løberne selvfølgelig forbi det gamle kongeslot Koldinghus, hvor de får det smukke vue over Slotssøen med på turen. Som tilskuer kan du med fordel placere dig her og ellers orientere dig på ruten (link!), for at få mest muligt ud af oplevelsen. Alle løbere har deres fornavn på maven, så giv dem et hep - også dem du ikke kender i forvejen!

U21 herrelandsholdet VM-kvalifikation i Vejle

  • 4. juni Danmark - Kasakhstan
  • 10. juni Danmark - Skotland
  • 14. juni Danmark - Tyrkiet

Mærk suset når U21 herrelandsholdet i fodbold løber på banen på Vejle stadion. I juni måned spilles der tre VM-kvalifikationskampe lige her i Trekantområdet. En unik mulighed for at opleve fodbold på højeste niveau!

Skole OL-finale i Billund

14.-17. juni er der OL-stemning i Børnenes Hovedstad Billund - der er nemlig finaler i Skole-OL hvor 4.-8. klasser fra hele landet dyster mod hinanden. I 12 forskellige sportsgrene skal de knap 11.000 børn vise hvilke klasser der i fællesskab er bedst. Kom og bidrag til stemningen og hep på alle de seje børn!